Marele regret al actritei Ioana Benedek: „Si-mi pare si astazi foarte rau, in primul rand pentru el, pentru viata lui…”

0
1190
Joana Gelu111

Ioana Benedek (44 de ani) si-a adus aminte de marele om de televiziune Valeriu Lazarov, cu care a colaborat excelent.

Stabilita in Mexic de multi ani, Ioana Benedek (44 de ani), actrita care a facut senzatie in telenovele, s-a indreptat spre credinta in ultimul timp, dar nu a uitat de colaborarea excelenta pe care a avut-o cu reputatul Valeriu Lazarov, marele om de televiziune care a incetat din viata in 2009, la 73 de ani.

Intr-o postare pe Facebook, Benedek a marturisit ca avea planuri mari cu Lazarov, cu care semnase un contract de exclusivitate chiar inainte de decesul acestuia.

„Aveam atitea planuri cu Valeri… Chiar concrete! Semnasem un contract de exclusivitate cu el, pentru ca sa ma reprezinte in Romania si in toata Europa, in orice productie de-a lui sau a altor televiziuni, depinzind de proiectele, pe care el avea de gind sa le realizam impreuna! Din pacate insa, n-a mai avut timp s-o faca… Si-mi pare si astazi foarte rau… In primul rind pentru el, pentru viata lui, si-n al doilea rind ca nu am mai avut ocazia sa cream impreuna…

Citeste si :  Iubitul Margheritei de la Clejani a făcut primele declarații după scandalul cu drogurile. Cum se apără Theodor și ce spune despre artistă

Marele regret al actritei Ioana Benedek. „Sigur proiectele ar fi avut mult succes atat in Romania, cat si in Europa!”

Sigur proiectele ar fi avut mult succes atat in Romania cit si in Europa, unde el avea o experienta incontestabila! Dumnezeu sa-l odihneasca! Si asa s-a facut ca istoria mea cu Televiziunea Română sa ramana încă în stand by… Ce va urma, in acest subiect, numai Dumnezeu stie! Va imbratisez cu drag!”, a povestit Ioana Benedek, cunoscuta drept „regina telenovelelor”.