In urma cu 14 ani, Maria Ciobanu i-a cerut un teren lui Traian Basescu, pe atunci primar al Capitalei, pe care sa il primeasca in schimbul celui luat de comunisti.

In 2004, Maria Ciobanu i-a cerut un teren lui Traian Basescu, care in acea perioada era primar al Bucurestiului. Cantareata de muzica populara fusese proprietara unei case si unui teren pe locul unde s-a construit Casa Poporului. Totul a fost demolat de comunisti, pentru ridicarea cladirii, dar Maria Ciobanu nu a fost despagubita niciodata.

Maria Ciobanu i-a cerut un teren lui Traian Basescu. A fost in audienta la primar

„Am avut teren si casa in strada 13 Septembrie. Nici acum nu mi-am primit terenul, iar aici m-am mutat dupa ce mi-au demolat casa din 13 Septembrie. Am fost si la domnul Basescu, pe care l-am rugat sa-mi dea un teren la schimb cu cel pe care l-am avut in curtea Casei Poporului. I-am spus sa-mi dea in alta parte”, declara Maria Ciobanu in Jurnalul national.

Citeste si :  Traian Băsescu aruncă bomba după alegeri! Cine va fi preşedintele României după prezidenţiale

Maria Ciobanu i-a cerut un teren lui Traian Basescu. A avut 450 de metri patrati in curtea Casei Poporului

Acum 14 ani, Maria Ciobanu i-a cerut un teren lui Traian Basescu. „Solista inca mai spera sa-si recupereze cei 450 m2, din curtea Casei Poporului. I-a cerut primarului sa-i dea teren in alta parte, insa deocamdata n-a primit nici un raspuns”, mai relata ziarul.

Loading...