Scandalul dintre Maria Constantin şi Marcel Toader este departe de a se fi terminat, iar acum cântăreaţa a reacţionat dur.

După ce omul de afaceri a strâns toate hainele cântăreţei, le-a pus în saci şi le-a dus în localitatea natală a Mariei Constantin, mama artistei a ajuns la spital, după ce s-a simţit rău.

La scurt timp după ce s-a aflat că mama ei a fost transportată de urgenţă la spital, Maria Constantin a reacţionat dur pe reţelele de socializare.

„Mama a fost şi este îngerul meu pe pământ.Din păcate Dumnezeu a ales ca tata să mă ocrotească dintr-o stea. Sunt cei care s-au dăruit cu sufletul omului căruia eu le spuneam că e toată dragostea mea.Sunt pe drum spre tine mama, nu vreau să mai plângi pentru că nimeni nu merită lacrimile tale.Vom trece împreună peste toate, dar singurul lucru pe care ţi-l mai pot cere este să nu îmi mai spui să suport niciodată dezamăgirile nimănui de frică că oamenii vor judeca ce e în sufletul meu.Doar tu ştii mama ce e în inima mea şi ţie îţi sunt datoare să te apăr de toate răutăţile din jur, să îţi fiu alături în clipe grele, să nu te las pradă unor vânători care au drept singur scop câştigul vremelnic. Îţi mulţumesc că eşti lângă mine şi ai încredere în fata în care ţi-ai pus toate speranţele că nu te va dezamăgi niciodată.Aşa cum tu m-ai ocrotit la fel îţi sunt şi eu scut şi nu voi mai permite nimănui în viata asta să îţi facă vreun rău.Nimănui nu îi pasă de sufletul tău poate pentru că nu au simţit ce simt eu pentru o mama care şi-a sacrificat toată viaţa pentru a-şi creşte copiii cu principii sănătoase. Dacă despre mine vă permiteţi să spuneţi orice pentru audienţă, domnilor păpuşari vă cer să daţi JOS LABELE de pe mama!”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Zilele trecute, Marcel Toader a adunat toate hainele Mariei Constantin şi le-a dus acasă, în satul natal. Mama artistei n-a ieşit afară şi n-a vrut să dea vreo declaraţie, iar spre seară a ajuns la spital.

Citeste si :  Cutremurator: cum a murit Marcel Toader! Cel mai bun prieten al lui, care a fost de fata, a povestit totul
Loading...