Mariana este una dintre cele mai sociabile, dar si mai controversate concurente de la „Puterea dragostei” sezonul 2.

Mariana, una dintre cele opt concurente din casa „Puterea dragostei”, in sezonul al doilea al emisiunii. Tanara este din Republica Moldova si a recunoscut faptul ca nu a avut o relatie serioasa pana acum, dar a venit cu ganduri serioase de a-si intalni marea dragoste in cadrul show-ului matrimonial.”Eu stiu foarte multe despre barbati!”, a spus Mariana.

Inca din prima editia a noului sezon „Puterea dragosteia”, Mariana a intrat in gura concurentilor. Aceasta a inceput sa fie criticata pentru faptul ca si-a etalat premiile castigate in cadrul catorva concursuri de frumusete, de-a lungul carierei sale de model. Atat baieti cat si fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.

Desi s-a confurntat inca de la inceputul sezonului 2 „Puterea dragostei” cu reticenta si rautatile celorlalti colegi, Mariana a incercat sa isi controleze iesirile nervoase si sa aiba totusi relatii de prietenie cu toti din casa. Chiar si cu Bianca a avut cateva discutii aprinse, insa in cele din urma au ajuns sa se imprieteneasca. Ba mai mult, Mariana a fost extrem de afectata de iesirea Biancai din emisiune. Iata ce mesaj i-a transmis la scurt timp de la plecarea prietenei sale din casa „Puterea dragostei”.

Citeste si :  Roxana de la "Puterea dragostei", surprinsă lângă noul său prieten. Poza care a făcut furori pe internet

De curand, Mariana a ajuns acasa, in Republica Moldova, intr-o scurta vacanta de la filmarile pentru „Puterea dragostei”. Aceasta nu a pierdut deloc timpul cu relaxare si distractie, ci dimpotriva l-a fructificat in interes profesional, intorcandu-se la prima sa mare pasiune, modelingul. Tanara a fost surprinsa in timp ce poza imbracata in rochie de mireasa, pentru un proiect de fashion.

Loading...