Mărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste ea”

0
1083
Alina Ciucu3

Fiul unui jurnalist s-a aflat printre călătorii din trenul care a lovit-o pe Alina Ciucu, tânăra care a fost ucisă la metrou de Magdalena Șerban.

Jurnalistul Adi Munteanu a mărturisit că fiul său s-a aflat în garnitura de tren care a lovit-o pe Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani care a fost împinsă pe șine de Magdalena Șerban la stația Dristor 1, marți seară.

Imaginile video cu crima de la metrou sunt înfiorătoare. Mărturiile călătorilor care s-au aflat în tren în momentul crimei sunt și ele cutremurătoare.

Fiul jurnalistului Adi Munteanu s-a aflat printre pasageri, iar ce a trăit în acele momente îți dă fiori reci pe șira spinării.

„Întâmplător, fiu-miu era chiar în primul vagon al trenului care a trecut peste fata aceea și mi-a zis ”Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost înfiorător!”. Deci revin. Avem un sistem medical jalnic și lăsăm pe străzi mulți oameni care ar trebui instituționalizați. Tipa asta din interviu pare haioasă la prima vedere, dar nu este de râs. Este periculoasă și ca ea sunt mulți care circulă pe străzi. Dementa de aseară merita să circule liberă pe străzi?”, a povestit jurnalistul Adi Munteanu.