Ginecolog 31085800

Intr-o dimineață o voce plăcută de femeie a telefonat un medic ginecolog și l-a întrebat dacă ar putea să o ajute să elimine un corp străin din zona ei intimă.

Depinde ce este. Exista metode si tehnici. Vin-o la control”, i-a spus ginecologul pe cealalta parte a telefonului.

In dimineata urmatoare, primul pacient a fost aceasta femeie. Ea a venit in compania unui prieten. A spus imediat ca in interiorul zonei intime are un corp strain, dar ca a intrat prea adanc. A incercat ea sa il scoata, dar ea nu a reusit.

Doctorul a facut o verificare. A constatat ca exista un obiect acolo care necesita o interventie chirurgicala pentru a putea fi scos.

Cand femeia s-a prezentat la consult, lucrurile s-au lamurit imediat. Vizibil jenata, pacienta i-a declarat medicului ca incerca sa-si provoace singura placere cu un flacon de deodorant, cand capacul acestuia s-a desprins si a ramas inauntru.

In zadar femeia a incercat sa-l scoata, intrucat obiectul buclucas se afunda si mai tare pe masura ce ea voia sa-l scoata afara. Durerea foarte puternica si neputinta de a-l scoate a determinat-o sa ia masuri imediate. Si singura solutie a fost sa apeleze la ginecolog.

Citeste si :  S-a dus la ginecolog, iar diagnosticul a lăsat-o fără cuvinte! Obișnuia să doarmă în pat cu pisicile

Medicul, vizibil tulburat de aceasta poveste, a concluzionat ca femeia necesita o interventie chirurgicala pentru a scoate obiectul. Din fericire, operatia a decurs bine si femeia a scapat de capacul de deodorant si este in afara oricarui pericol.

Povestea, dincolo de caracterul ei trivial, doreste sa fie un semnal de alarma pentru femei, in special adolescentele cu imaginatie bogata, ca ceea ce folosesc in zona intima poate sa le dauneze, in masura in care nu este testat si avizat pentru folosirea stricta in acea zona.

Loading...