Femeiee

O femeie în vârstă de 35 de ani, din Statele Unite ale Americii, a fost dependentă de filme pentru adulţi şi a trecut prin momente cumplite. Totuşi, la un moment dat, apariţia unui om i-a schimbat total viaţa.

Erika Garza, o femeie din Los Angeles, a vorbit, într-o carte, despre problemele cu care s-a confruntat ani de zile. Dependentă de filmele pentru adulţi, ea a fost capabilă să facă multe lucruri odioase, întrucât îşi dorea cu ardoare să facă sex.

„După ce beam suficient alcool obişnuiam să deschid laptopul şi să accesez un site cu conţinut xxx pentru a mă lăuda prietenilor prezenţi. Le spuneam că am un apetit sexual neobişnuit de ridicat şi speram ca băieţii să mă placă mai mult decât o făceau deja pentru că mă consideram diferită de alte fete. Dependenţa mea era una bolnavă. Nu făceam nimic, decât să stau în casă şi să mă uit la diferite filme , cu femei sau bărbaţi, cu orgii, totul ca să îmi potolesc setea. Am trăit o viaţă normală, am avut părinţi buni, nu am suferit vreo traumă sexuală şi totuşi aveam acest comportament bizar”. a povestit Erica pentru Daily Mail.

Totuşi, la un moment dat, ea şi-a dat seama că ceea ce face nu este deloc bine, aşa că a decis să plece într-o călătorie spirituală. S-a dus în Indonezia şi în Bali, iar acolo l-a cunoscut pe soţul ei, căruia i-a dăruit o fiica minunată şi a descoperit fericirea absolută. De asemenea, ea a mers şi la psihiatru şi şi-a tratat problemele.

Loading...