Mary de la Puterea Dragostei s-a mutat la Robert doar cu o valiză! Adevărul despre decizia tinerei

0
731
Mary

Mary de la Puterea Dragostei s-a mutat la Robert în București, dar nu și-a adus bagajele de la Brăila.

Mary stă de mai bine de două săptămâni în București, în casa iubitului său, Robert. Cei doi își petrec timpul împreună și își fac planuri de viitor, o nuntă, o casă împreună și un copil.

Însă, zilele trecute, Mary a făcut o dezvăluire în legătură cu bagajele sale. ”Mi-am adus doar un bagaj, pentru că nu ne-a venit dresing-ul și nu am unde să le pun. Când o să vină și o să vadă câte haine am…”, a povestit Mary de la Puterea Dragostei.

Mary și Robert de la Puterea Dragostei s-au mutat împreună și și-au cumpărat mobilă

În urmă cu ceva timp, cei doi au fost într-un magazin de mobilă de unde au achiziționat atât dresing-ul dar și alte lucruri necesare în noua locuință a celor doi îndrăgostiți.

Într-un live pe pagina de Facebook, Mary și Robert au vorbit despre relația lor și despre viața lor după ce au plecat de la Puterea Dragostei.  

„Am senzația că ne cunoaștem de o viață. Ambii suntem zodia Săgetător și felul nostru de a fi este unul extrem de asemănător. Ne potrivim perfect, fiindcă ne înțelegem trăirile, gesturile și felul de a pune problema în orice discuție. Ce mai, pot spune și, fără să exagerez, că Robert este singurul bărbat care m-a făcut să mă simt atât de fericită”, a declarat Mary de la Puterea dragostei.

Tânăra a fost completată de Robert, care i-a făcut și o declarație de dragoste emoționantă: „O iubesc, nu pot să stau fără ea, de aceea, am și hotărât să ne mutăm împreună, la București”, a dezvăluit Robert, fostul concurent de la Puterea Dragostei.