Mary, fosta concurenta de la „Puterea dragostei”, schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata tanara in prezent!

0
1150
839383893 Crop 1558354737

Mary a fost una dintre cele mai indragite concurente de la „Puterea dragostei”.

Mary este o fire directa, care a demonstrat mereu, pe durata sederii in casa „Puterea dragostei” ca isi asuma tot ceea ce spune si mai mult decat atat nu s-a ferit niciodata de trecutul ei tumultos.

Inca de la intrarea in casa „Puterea dragostei”, Mary a recunoscut ca a venit sa isi caute jumatatea. Dupa incercarea esuata de a forma un cuplu cu Bogdan Iordache, cel care a parasit de curand emisiunea, aceasta a dat semne ca ar putea sa se reorienteze catre Bogdan Mocanu, pe care a recunoscut inca de la inceput ca il place fizic.

Apoi cel care i-a atras atentia a fost Raffa, pe care a ajuns sa il indrageasca rapid si chiar a incercat sa formeze un cuplu cu el. Insa totul avea sa se destrame, dupa ce Mary a descoperit ca tanarul avea o iubita in afara emisiunii. Dupa despartirea lor, cei doi concurenti au fost eliminati din casa „Puterea dragostei”.

De curand, Mary a participat la nunta unei prietene, unde a fost domnisoara de onoare. Tanara a uluit pe toata lumea cu schimbarea de look spectaculoasa. Acesta a recurs la aplicarea unor extensii lungi de par si a ales sa poarte o rochie galbena, vaporoasa, extrem de sexy, care i-a subliniat silueta de invidiat.