Cântăreața Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader, a transmis un mesaj dur după înmormântarea omului de afaceri.

Diana Bișinicu s-a arătat dezamăgită de faptul că mulți dintre cei pe care Marcel Toader i-a cunoscut și i-a ajutat nu au venit să-l conducă pe acesta pe ultimul drum.

„“Na tseara hrisusita va tsarda la icoana”
“O lumânare sfântă îți va arde la icoană” ?

Sunt versurile melodiei pe care te-ai străduit să dansezi precum dansatorii profesioniști, dar care de astăzi se vor împlini…?

Nașule, astăzi te-am condus pe ultimul drum…

Rugbyștii tăi, familia și cei mai apropiați prieteni au fost lângă tine, dar unde au dispărut, Nașule cei cu care făceai petreceri până dimineață, cei care intrau la Bleu Ciel la piscină fără să plătească și care făceau petreceri în locația ta fără să le percepi nicio taxă?!

Tare mult m-a durut asta și cred că și pe tine stând deasupra noastră și observând ce se întâmplă… sau poate nu, că tu nu aveai asteptări de la nimeni!”, a scris artista în mediul online.

Citeste si :  Diana Bișinicu, fotografie de colecție. Cum arăta vedeta în 2005, atunci când defila pentru designeri renumiți

Diana Bișinicu a dat publicității și o înregistrare video de la nunta sa, unde apare nașul ei, Marcel Toader.

„Am postat acest filmuleț de la nunta noastră pentru a te vedea toată lumea cu câtă eleganță ai purtat costumul armănesc, câtă veselie era pe chipul tău, dar mai ales cu câtă dăruire mi-ai împlinit dorința de a face toate obiceiurile armănești!

N-am să uit niciodată cu câtă mândrie ai dansat hlambura armănească!

Ai plecat așa cum ai fost o viață întreagă! Demn, elegant, rafinat, cu o prestanța ireproșabilă!

Nu te vom uită niciodată, nașu! Te iubim! ❤️ Diana, Riana & Cătălin”, a încheiat vedeta.

“Na tsearã hrisusitã va ts’ardã la icoana”“O lumânare sfânta îți va arde la icoana” 😞Sunt versurile melodiei pe care te-ai străduit sa dansezi precum dansatorii profesioniști, dar care de astăzi se vor împlini…😓Nașule, astăzi te-am condus pe ultimul drum…Rugbystii tai, familia și cei mai apropiați prieteni au fost lângă tine, dar unde au dispărut, Nașule cei cu care făceai petreceri pana dimineața, cei care intrau la Bleu Ciel la piscina fără sa plătească și care făceau petreceri in locația ta fără sa le percepi nicio taxa?! Tare mult m-a durut asta și cred ca și pe tine, stand deasupra noastră și observând ce se întâmpla… sau poate nu, ca tu nu aveai așteptări de la nimeni! Am postat acest filmuleț de la nunta noastră pentru a te vedea toată lumea cu cata eleganta ai purtat costumul armanesc, cata veselie era pe chipul tău, dar mai ales cu cata dăruire mi-ai implinit dorința de a face toate obiceiurile armanesti! N-am sa uit niciodată cu cata mândrie ai dansat hlambura armaneasca! Ai plecat așa cum ai fost o viata întreaga! Demn, elegant, rafinat, cu o prestanța ireproșabila! Nu te vom uita niciodată, Nasu’! Te iubim! ❤️Diana, Riana & Cătălin

Publicată de Diana Bisinicu Andries pe Miercuri, 7 august 2019
Loading...