Mesajul emoționant primit de o fetiță după ce i-a trimis o scrisoare mamei sale în Rai

0
1323
Ella Lennon 1 1

O fetiță de 4 anișori i-a trimis mamei sale, moarte din cauza unui cancer agresiv, o scrisoare cu ocazia Zilei Mamei.

Micuța a avut surpriza să primească un răspuns la misiva sa, iar cuvintele scrise acolo sunt extrem de eomoționante.

Ella Lennon a pierdut-o pe mama sa, Jennifer, în luna decembrie în urma unui cancer la creier. Anul acesta, de Ziua Mamei, fetița care tocmai a învățat să scrie, i-a trimis mamei sale o scrisoare.

”Pentru mami care este în Rai. Te iubesc!”, a scris fetița, care s-a semnat simplu, Ella.

Spre surprinderea familiei fetiței, un angajat al Poștei Regale din Marea Britanie a găsit scrisoarea și a răspuns, lăsând un mesaj la fel de emoționant.

”Pentru frumoasa mea, Ella. Mulțumesc foarte mult pentru mesajul de Ziua Mamei. Vei crește și vei ajunge o fată foarte deșteaptă și specială și sunt foarte mândră de tine. Și chiar dacă sunt în Rai, voi fi zilnic alături de tine. Multă dragoste, îmbrățișări și sărutări, mama!”, a fost mesajul primit de fetiță.

Întreaga poveste a fost postată pe Twitter de mătușa fetiței, care scris că răspunsul a făcut-o pe Ella extrem de fericită și i-a mulțumit celui care a făcut acest gest.

”Vrea să mulțumesc persoanei cu inimă mare de la Poșta Regală care i-a răspuns scrisorii Ellei, pentru mama sa din rai. Chipul ei e luminat acum de cel mai mare zâmbet. Asta arată că în lumea asta sunt oameni extraordinari. Nu am cuvinte să mulțumesc”, a fost mesajul de pe Twitter.

Foto: Twitter/ Linda Ross