Mesajul Fostei So Ii A Lui Mihai Constantinescu

Mihaela Constantinescu, fosta parteneră de viață a celebrului artist Mihai Constantinescu, a făcut declarații despre starea acestuia.

Mihai Constantinescu se află în comă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, după ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului, a făcut declarații, pentru click.ro, despre starea acestuia.

„Am fost ieri, de dimineață, la el la spital. După ce l-au dus la Terapie Intensivă nu am mai putut să îl mai vedem nici eu, nici Simona (n.r. Simona Secrier, actuala soţie). Este foarte greu, și doar un miracol îl mai poate salva. Mihai era foarte bine, ne-am văzut de mai multe ori toți trei, am fost la masă împreună dar, în ultimele trei zile a făcut temperatură. Necazul s-a întamplat ieri dimineață, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru că ea a avut mereu grijă de el, a sunat imediat la Salvare”, a declarat Mihaela Constantinescu.

„Fac un apel către toată lumea și vreau să se roage pentru el, pentru că doar Dumnezeu îl mai poate ajuta! E un moment în care un om se zbate între viață și moarte”, a adăugat ea.

Loading...