Ioana Ginghina1 1

De când s-a aflat că s-a despărțit de soțul ei, Ioana Ginghină a primit sute de mesaje din partea fanilor. Ba mai mult, la unele dintre ele, vedeta nu a avut nicio problemă în a le răspunde acestora.

Fanii de pe Instagram încearcă să îi împace pe cei doi, iar vedeta le-a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări: „Nu sunt singură în relație, din păcate suntem doi și când unul nu mai vrea ceva, celălalt nu mai are ce face decât să îi dea drumul”.

„Îmi pare rău că divorțați, dar ceva mai bun nu găsiți, iar copilul va fi afectat. Băgați-vă mințile în cap amândoi!”, a scris el pe profilul Ioanei. Vedeta a apreciat comentariul și a dat un răspuns imediat. „Bine zis, sper să citească și el”.

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit. Cuplul s-a separat după 12 ani de mariaj. Cei doi, care au o fetiță pe nume Ruxi, nu mai locuiesc împreună de patru luni.

Citeste si :  Suferința Adrianei Trandafir. Și-a pierdut fiul, la divorț. „Tatăl meu a fost martor, la proces, împotriva mea”
Loading...