Mesajul sfâșietor al unui băiețel bolnav de autism:”Mi-aș dori ca mama să mă omoare”

0
1193
Mesajul Sf Ietor Al Unui B Ie El Bolnav De Autism

Jack Rogan este un băiețel care suferă de autism, iar povestea sa este una tulburătoare.

Mama micuțului a făcut publice mai multe mesaje în care cel Jack îi cerea să îl omoare, asta după ce femeia ar fi cerut ajutorul autorităților și acestea ar fi refuzat să îl interneze pe băiat.După ce Jack Rogan a încercat să se sinucidă cu o foarfecă, mama acestuia, Kerry Linnell, a încercat să găsească o metodă prin care să rezolve problemele copilului ei. Boala de care suferă l-a determinat pe cel mic să își dorească să renunțe la viață, acesta rugându-și mama în repetate rânduri să îi ia viața.

Mesajul sfâșietor al unui băiețel bolnav de autism

O parte din mesajele băiețelului au fost făcute publice de mama acestuia și au șocant pe toată lumea.

“Vreau să mă arzi de viu. Du-mă pe marginea unui vulcan și aruncă-mă în lavă. Du-mă în cimitir și spune: RIP Jack. Îmi urăsc viața”, acestea sunt doar o parte din mesajele sfâșietoare pe care Jack Rogan le-a transmis.

Mama băiețelului a povestit că aceste gânduri i-au venit celui mic după ce anul trecut a mers la o nouă școală și a încercat din răsputeri să se acomodeze.

“Este o situație teribilă și mă afectează foarte mult că nu îi pot oferi ceea ce are nevoie. Pe măsură ce crește realizează cât de diferită este lumea față de el, iar acest lucru îl face să se simtă rău.”, a spus Kerry Linnell, potrivit metro.co.uk.

Vezi cele mai noi Stiri Vdtonline.com