O femeie si-a ucis cu sange rece copilul si si-a explicat gestul printr-o scrisoare socanta.

O mama din Marea Britanie a gasit cel mai sadic mod de a se razbuna pe fostul ei sot. In ziua in care era stabilit termenul de judecata pentru stabilirea custodiei copilului, mama a facut un gest extrem. Ea si-a strangulat baiatul de 7 ani cu o esarfa, apoi l-a sufocat cu o perna. Totul de teama ca va pierde custodia, dar si pentru a se razbuna pe fostul ei sot.

Cu o saptamana inainte de a-si pune planul in aplicare, mama-criminala a scris o scrisoare pentru sotul ei. Cuvintele sunt socante.

„Sper ca toata aceasta durere sa te insoteasca pana la ultima respiratie inainte de moarte.”, a scris femeia potrivit Daily Mail.

Tatal a fost cel care si-a gasit copilul mort in pat. Imediat dupa crima, femeia a incercat sa se sinucida. Fostul ei sot a descoperit-o in baie, cu mai multe rani in zona gatului si bratelor.

In casa femeii au mai fost descoperite scrisori prin care aceasta confirma ca prefera sa-si vada copilul mort, decat sa plece cu tatal sau.

Citeste si  El este băiatul de 13 ani care şi-a ucis sora cu peste 15 lovituri de cuţit: "Da, am omorât-o pe Maria"

In fata judecatorilor femeia a facut o declaratie la fel de socanta.

”Nu, m-ati inteles gresit. Copiii sunt viata mea, sunt lumea mea. Nimic nu m-ar fi facut sa le iau viata, copiii sunt viata mea.”, a sustinut aceasta.

Acum, femeia risca sa-si petreaca tot restul vietii in spatele gratiilor.