Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy apariții, are aproape 50 de ani și arată impecabil. Vedeta nu exită să scoată la suprafață atuurile fizice, însă, ultima imagine postată de aceasta pe contul de socializare a stârnit un val de critici. Mulți dintre fanii acesteia sunt de părere că a exagerat cu operațiile estetice.

Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram o fotografie cu ea, iar fanii au complimentat-o pentru modul în care arată. Însă, nu toți au fost de aceeași părere, astfel că un tânăr i-a spus direct că transformarea ei este exagerată.

„Ai mare grijă de fața ta…parcă începi să semeni cu un bărbat care încearcă să devină femeie.Păcat !’ i-a scris internautul, Mihaelei Rădulescu.

Recent, vedeta care a împlinit 49 de ani pe 3 august, a exprimat public încă o dată cât este de mândră de fiul ei. Ea a postat, sâmbătă, o imagine pe Instagram alături de Ayan.

Ayan are 15 ani și este un adolescent pasionat de sport, practicând alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding, schi nautic, dar şi planorism.

Citeste si :  Câte operații estetice are Daniela Gyorfi. „Mi-e și rușine, nu știu cum să mai spun”
Loading...