Dupa ultima aparitie la show-ul de talente, Mihaela Radulescu este criticata pentru ca tine sa-si ascunda varsta cu ajutorul operatiilor estetice.

Noul sezon de la show-ul de talente a debutat recent, iar Mihaela Radulescu este criticata ca abuzeaza de machiaj si operatii estetice. “Să-i zică cineva Răduleascăi să-şi adune faţa de pe jos….Am găsit o mătură în plus în cămară. Nu ştiam de unde e, dar văd că Răduleasca a ajuns la emisiune fără….Mihaela, au sunat ăia de la Expo Plast. Vor să te expună la următoarea ediţie a târgului”, au reactionat telespectatorii.

Lorena Lupu, o bloggerita, i-a luat apararea Mihaelei. “Credeţi că, la aproape 50 de ani, cât are femeia în prezent, vă veţi prezenta mai glorios? Mă îndoiesc. Multă baftă dacă v-aţi propus asta. Probabil, dacă renunţaţi la tot alcoolul, toate dulciurile şi toate grăsimile universului, şi băgaţi program de militărie, vă iese. Dar cu preţul unei vieţi de câine. Vă băgaţi la un efort şi o disciplină supraumane, strict pentru looks, când ştiţi că aveţi o singură viaţă şi de la 50 în sus oricum nu mai e cine ştie ce distractiv?”, a scris Lorena Lupu.

Citeste si :  Câte operații estetice are Daniela Gyorfi. „Mi-e și rușine, nu știu cum să mai spun”

O alta telespectatoare a explicat motivul pentru care Mihaela Radulescu este criticata: “Nu e nici o problema ca a imbatranit si nu ii reproseaza nimeni asta. Ci disperarea cu care se opereaza si se agata de varste ce au trecut si nu se mai intorc. Arata a transexual si aproape ii ies dintii din gura pentru ca nu mai sunt demult ai ei”.

Loading...