Mihai Constantinescu, operat din nou! Ce au decis medicii

0
636
Mihai Constantinescu Operat Din Nou Ce Au Decis Medicii

Vesti noi despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu: artistul a fost operat din nou.

Cantaretul este internat in spital de 25 de zile dupa ce a facut un stop cardio respirator, fiind gasit inconstient in propria casa de partenera lui de viata.Acesta se afla de atunci in coma, iar medicii de la Spitalul Floreasca au fost nevoiti sa il supuna chiar ieri unei noi interventii chirurgicale.

Este vorba despre o traheostomie, interventie care presupune montarea in trahee a unui tub conectat la aparatele de ventilare mecanica.

Operatiile de acest gen sunt necesare celor care sunt tinuti mult timp in coma, iar cu ajutorul lor se urmareste oxigenarea plamanilor, protejarea corzilor vocale si eliminarea riscului infectiilor.

Va fi deconectat Mihai Constantinescu de la aparate?

Medicii i-ar fi recomandat Simonei Secrier, actuala sotie a lui Mihai Constantinescu, sa semneze deconectarea sotului ei de la aparate, pentru ca sansele lui de revenire ar fi aproape inexistente.

Simona ar fi refuzat vehement acest lucru, sustinand ca nu va face asa ceva niciodata!

„Ma simt foarte rau, ma simt ingrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sanatate a lui Mihai este acum stabila. Inima si-a reluat toate functiile.

„Ma intalnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona si cativa prieteni suntem familia lui. Acum toti suntem concentrati pe rugaciune”, declara Mihaela Constantinescu, fosta sotie a lui Mihai Constantinescu.