Doua minore din Buzau au fost fortate de un tanar cu cativa ani mai mare ca ele sa se dezbrace in fata camerei web, contracost.

Una din fete, o eleva de 17 ani si care locuia cu bunica ei intr-o comuna din Buzau, a fost dusa la audieri, dupa ce s-a aflat de santajul de care avea parte.
Tanara a fost crescuta in ultimii ani impreuna cu sora ei, de catre bunica, dupa ce mama lor a plecat in Spania si s-a recasatorit.

„Cum sa faca asa ceva? Doamne…Ma duc la Buzau la ea, ma duc la scoala intai. . Maica-sa a fost plecata in strainatate s-a imbolnavit si a zis ca nu poate sa mai trimita bani. Apoi a plecat din nou, s-a recasatorit, are si un copil.

In grija mea le am pe fete de 7 ani. Ea a fost mereu cuminte, e la liceu acum, diriginta mi-a zis ca invata bine.”, a povestit bunica fetei.

Potrivit ultimelor informatii, cele doua fete au fost santajate de un tanar mai in varsta ca ele. Cele doua fete sunt eleve la liceu in Buzau si, se pare, locuiau temporar in apartamentul acestui tanar.

Citeste si :  Roxana, prima REACTIE dupa ce au aparut filmulete compromitatoare cu ea: ''Imi asum...'' Continuarea e incredibila
Loading...