61454806 3314752925217092 4713368823699341312 N

Se poate pune întrebarea dacă minte Brigitte Pastramă în ceea ce priveşte averea moştenită.

Fanii se pot întreba dacă minte Brigitte Pastramă în ceea ce priveşte averea moştenită. Recent, proaspăta soţie a lui Florin Pastramă a atacat-o pe fosta iubită a acestuia, Raluca Podea. „Cu ce te ocupi, miss Raluca Podea? Din ce te întreții de îți permiți să vorbești la adresa mea? Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față, venitul meu lunar este de minim 15.000€, după ce îmi plătesc taxele. Sunt proprietara a trei imobile – un club, un restaurant și o vilă cu piscină în Timișoara, pe care eu și fiul meu le-am moștenit de la primul meu soț la vârsta de 26 de ani”, a spus Brigitte. “În București dețin un apartament de 140 m2 în zona Nordului, o vilă cu piscină în Pipera și două business-uri: Magic Castle București, unde sunt asociat unic, și o firmă de logistică și avocatură, cu care, daca îmi va mai pronunța numele în orice context creatura implicată în dosare de prostituție, cu figuri de fostă logodnică imaginară, o voi da în judecată. Și pe litoral, la Mamaia, dețin un apartament de lux, pe care doresc să-l vând cu 180.000 €”, a încheiat Brigitte.

Minte Brigitte Pastramă în ceea ce priveşte averea moştenită: „Prima proprietate înstrăinată definitiv a fost restaurantul Maestro” 

Brigitte se laudă cu proprietăţile din Timişoara, dar, se pare, acestea nu se mai află în portofoliul ei. Despre restaurantul Maestro, presa relata, încă din 2007, că a fost înstrăinat. „Abia eliberată din închisoarea de maximă siguranţă din Timişoara, unde a ispăşit o condamnare de trei ani şi jumătate pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi instigare la tâlhărie, manechinul Brigitte Sfăt a început să-şi vânda o parte din averea moştenită după moartea soţului ei, Octavian Sfăt. Prima proprietate înstrăinată definitiv a fost restaurantul Maestro, aflat într-o zonă ultracentrală, în imediata vecinătate a Pieţei Operei, care a fost achiziţionat de fratele unuia dintre oamenii de afaceri timişoreni de origine siriană, acuzaţi de fraudarea statului cu milioane de euro. Este vorba despre Suhel Hamati, fratele mai celebrului Basel Hamati, care a şi început transformarea unuia dintre localurile de lux din orasul de pe Bega într-un restaurant cu specific libanez. „Domnul Hamati a cumpărat tot ce ţinea de Maestro, iar vechiul proprietar nu mai are nici o acţiune la noua societate comercială”, a dezvăluit Vdtonline.com.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

Loading...