Mirabela Dauer, internata in spital! Artista a fost operata de urgenta

0
1229
Mirabela Dauer

Artista Mirabela Dauer trece prin clipe grele: a fost internata de urgenta in spital, unde a fost operata pentru rezolvarea unei probleme mai vechi.

Medicii i-au extirpat unul dintre rinichi din cauza unei formatiuni canceroase crescute in interiorul acestuia.

„Mirabela a fost operata ieri. Totul a fost bine, a trecut cu bine peste operatie si se va reface repede. I s-a extirpat un rinichi pentru ca formatiunea crescuta in interior era prost pozitionata si atunci medicii au luat aceasta decizie radicala ca masura de siguranta. Mira e bine, e puternica si curand va reveni in mare forma”, a afirmat Roberta Dumitriu, impresara artistei.

La scurt timp dupa operatie Mirabela Dauer a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook:

„Dragii mei, Nu m-am gandit ca e o mare stire faptul ca a trebuit sa suport o interventie chirurgicala. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! Va dati seama ce se intampla daca nu iesea bine?!… Acum ma relaxez, pentru ca urmeaza o perioada de recuperare, ceea ce pe mine ma enerveaza, doar ma stiti cat de activa sunt!

„Si in plus abia astept sa revin in fata voastra sa va daruiesc din sufletul meu prin cantec… asta e marea mea bucurie. Ce sa facem, in viata trecem si prin clipele mai dificile… si-atunci ne sprijinim pe sentimente adevarate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastra, a fanilor mei. Va iubesc si va multumesc! Şi ne revedem foarte curand… Va imbratisez tare, tare…”.