Mirela Vaida, selfie alături de soţ şi cei trei copii. „Atât a încăput în poză”

0
860
Mirela Vaida Selfie Al Turi De So I Cei Trei Copii At T A Nc Put N Poz
Mirela Vaida, selfie alături de soţ şi cei trei copii. „Atât a încăput în poză”Mirela Vaida, selfie alături de soţ şi cei trei copii. „Atât a încăput în poză”

Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu aproape 10 zile, iar acum și-a surprins fanii cu o imagine de colecție alături de cei trei copii, Carla, Vladimir, Tudor și soțul acesteia.

„Am încercat un selfie în 5! Atât a încăput în poză… ??? Duminică minunată!! La mulţi ani, Floriilor!! #mirelavaida#mirelaboureanuvaidaoficial#weekend #sunday #familytime❤️””, a scris Mirela Vaida pe contul de socializare.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul acesta, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.