Mitică Dragomir, după nunta Teodorei Becali. „M-a luat la o horă a aromânilor și eu sunt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile”

0
885
Mitica Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a povestit, la Digi Sport Matinal, cât de impresionat a fost de nunta fiicei lui Gigi Becali.

Printre invitații de la nunta Teodorei Becali și Mihai a fost și Mitică Dragomir. Acesta a avut numai cuvinte de laudă după petrecerea de pomină de la nuntă.

”Am fost la nuntă, da. Una din minunile Bucureștiului. A fost extraordinar. Organizarea frumoasă, mireasa frumoasă, ginerele frumos, mâncarea extraordinară, mâncarea fenomenală, locația formidabilă, totul a fost la cea mai înaltă clasă.

Eu mă pricep, am avut saloane de nuntă până acum câțiva ani și mă pricep bine să trag concluzii. Am dansat, da. M-a luat Giovanni (n.r. – Ioan Becali) la o horă a aromânilor și eu sunt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile”, a declarat Mitică Dragomir, citat de digisport.ro.

Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers la Snagov pentru petrecere. Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi.