Modelul cu cei mai mari sâni naturali a înnebunit internetul! Poartă cupa F la sutien

0
1222
Rhian Sugdan
Rhian Sugdan are un bust 100% natural Foto: Instagram

Sânii mari sunt atu pe care și-l dorește orice femeie! Cele care își permit apelează la chirurgii esteticieni, dar există și norocoase care s-au născut cu un bust natural. Acesta este și cazul lui Rhian Sugden (32 de ani), care se poate lăuda cu un decolteu sută la sută de la „mama natură”. Blondina poartă cupa 85F la sutien.

Cunoscută drept „fata de la pagina 3” din tabloidele britanice, superba blondă și-a construit o carieră de succes în modelling. Recent, vedeta a publicat mai multe imagini cu ea într-un costum de baie care i-a evidențiat formele. Cu această ocazie, Rhian Sugden a anunțat că se duce în luna de miere cu soțul ei, relatează Daily Star. Ea le-a arătat fanilor ei ce costume de baie își ia în vacanță.

„Plec în mult amânata lună de miere săptămâna aceasta! Abia aștept”, a scris blondina pe contul ei personal de Instagram. Rhian are sute de mii de fani care o urmăresc pe rețelele sociale.

Rhian Sugdan poartă cupa F
Foto: Instagram

Cine este Rhian Sugdan

Rhian este o cunoscută „fată de la pagina 3”
Foto: Instagram

Rhian Sugdan și-a început o carieră în modelling încă din adolescență. Pentru că nu avea măsurile unui manechin, având 1.68 de m înălțime și sâni extrem de mari, agenția Samantha Bond din Londra, care reprezintă multe „fete de la pagina 3” celebre, i-au sugerat să fie model glamour. Fetele cu forme pot fi modele glamour sau fotomodele fără probleme, fără să se gândească la faptul că nu sunt înalte sau că nu sunt filiforme. În 2008, Rhian Sugdan a apărut în documentarul BBC „Glamour Girls”, apoi a semnat cu agenția de modelling „Girl Management”.