Mommy Makeover este în prezent una dintre cele mai populare combinații de tehnici de chirurgie plastică la nivel internațional, conceputa special pentru a aborda și rezolva problemele comune cu care se confrunta femeile care au trecut prin sarcină si alăptare.

Mommy Makeover, cu toate că este o tehnică chirurgicală aflată în topul preferințelor mămicilor de la Hollywood, este un termen relativ nou în România, dar care, însă, se dovedește a prinde din ce în ce mai mult teren.

Pentru a înțelege mai bine ce presupune Mommy Makeover și care sunt beneficiile aduse, am stat de vorbă cu doamna doctor Carmen Constantin, specialist în chirurgie plastică și estetică.

Vdtonline: Ce înseamnă “Mommy Makeover”, un termen relativ nou în România?

Carmen Constantin: „Mommy Makeover” este setul de proceduri chirurgicale menite să le ajute pe proaspetele mămici să revină la forma corporală dorită sau la forma corporală de dinainte de sarcină. Aici nu trebuie uitat faptul că o operație estetică realizată bine are un impact pozitiv asupra psihicului pacientei. Revenirea la forma corporală dorită după naștere este uneori un proces anevoios și de lungă durată. Mommy Makeover este la mare cautare în rândul mămicilor care doresc remodelarea corpului după naștere și care au dorința de a se simți din nou bine în pielea lor.

Ce proceduri include tehnica Mommy Makeover?

Planul chirurgical Mommy Makeover este gândit și adaptat nevoilor fiecărei paciente și poate include următoarele proceduri: augmentare mamară (mărire de sâni) cu sau fără ridicare de sâni, uneori reducție mamară, abdominoplastie, lipoaspirație și rejuvenare vaginală.

Mommy Makeover poate fi considerată un ansamblu de proceduri de înfrumusețare sau are și o latură care vizează sănătatea?

Mommy Makeover este un ansamblu de operații estetice care vizează remodelarea corporală a mămicii. Astfel, se îmbunatateste aspectul estetic corporal, prin îndepărtarea excesului de piele și grăsime rămas în zona abdomenului, coapselor, brațelor și remodelarea sânilor. Mămicile devin mai puternice și mai încrezătoare în forțele proprii pentru că au scăpat de complexele fizice, sunt mai fericite, mai determinate să continue un stil de viata sănătos și activ și, implicit, se pot concenta mai bine pe creșterea copilului.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

Loading...