Monica, eleva de 19 ani de la Vidra, batuta de un barbat de 31 de ani si abandonata la spitalul din localitate de catre acesta, a murit astazi la spitalul din Galati, unde fusese internata.

Corina Momanu, cea care a tinut legatura cu familia elevei si care a dus o campanie de strangere de fonduri pe facebook si de sustinere pentru Monica, a facut astazi tristul anunt.

„Copila noastra a plecat printre ingeri! Sa iti fie drumul lin, puiule drag … nu stiu ce sa scriu in astfel de momente, nu stiu unde e divinitatea acum, nu stiu cum arata speranta, nu stiu… Monica s-a stins din viata la 12:30, pui drag, nu am cuvinte pentru tine, pentru fratele tau, pentru parintii tai… sa gasesti linistea acolo sus”.

La inceputul lunii aprilie, Monica V., o eleva a liceului din Vidra, a fost batuta cu bestialitate de un barbat, Ionut A., de 31 de ani, din aceeasi localitate. Tanara, de 19 ani, a fost adusa in coma la spitalul din comuna de iubitul sau, tot el fiind si cel cel care, pe fondul unui acces de gelozie, a batut-o.

Citeste si  Suma fabuloasă pe care a donat-o Gigi Becali pentru Catedrala Mântuirii Neamului! S-a lăudat chiar înainte de slujba de sfințire

Medicilor le-a fost greu sa-si dea seama daca fata, care avea chipul transfigurat in urma multiplelor lovituri primite, era aceeasi persoana cu cea din buletin. Personalul medical a alertat imediat organele de politie si a transferat-o apoi pe tanara la Spitalul Judetean de Urgenţa Focsani.

In urma investigatiilor medicale si a analizei CT, s-a descoperit ca tanara a suferit leziuni cerebrale grave si a fost transferata de urgenta la Galati. Imediat dupa comiterea faptei, agresorul a fost arestat.