Gh Scaled

Simona Gherghe a fost timp de nouă ani moderatoarea aceleiași emisiuni de televiziune și a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a plecat.

Simona Gherghe a prezentat aceeași emisiune timp de nouă ani. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că nu se mai întoarce. S-a speculat că s-ar fi certat cu șefii și, după luni întregi de tăcerea, ea a dat cărțile pe fatță.

Simona Gherghe a dezvăluit că motivul pentru care nu se mai întoarce la emisiunea pe care o modera de atâta timp este faptul că a simțit nevoie să facă o schimbare, după ce s-a dedicat atâta timp aceluiași format. În plus, odată cu venirea pe lume a băiețelului ei, vedeta de televiziune dedică mai multe timp vieții de familie.„Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional.

Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a spus Simona Gheorghe potrivit viva.ro.

Loading...