Invitată de organizatorii de la BRD Bucharest Open să înmâneze marele premiu jucătoarei Anastasia Sevastova, Simona Halep a refuzat. Motivul invocat de nr.1 WTA este unul de bun simț.

După eliminarea din turnul 3 de la Wimbledon, Simona Halep și-a luat o vacanță binemeritată și nu a participat anul acesta la BRD Bucharest Open.

Organizatorii turneului s-au gândit să o invite pe jucătoare să ofere premiul câștigătoarei de anul acesta. Jucătoarea letonă Anastasija Sevastova a câştigat, duminică, trofeul BRD Bucharest Open 2018 după ce a învins-o în finală pe croata Petra Martic (60 WTA) cu scorul de 7-6 (4), 6-2.

Dar Simona Halep a refuzat propunerea organizatorilor și nu pentru că nu ar fi avut timp pentru a participa la ceremonie. Numărul unu mondial a spus că nu va decerna niciun trofeu atâta timp cât va juca tenis, potrivit adevarul.ro.

Halep se pregătește acum pentru turneele de pe cimentul american, care vor culmina cu US Open (27 august – 9 septembrie), al patrulea și ultimul turneu de Mare Șlem al anului în curs.

Citeste si :  Clejanii pleacă din România câteva luni. „Mi-am dorit acest turneu pentru Margherita şi pentru Fulgy”
Loading...