Motivul Pentru Care What S Up A Ajuns Cu V N T I Pe Fa La Poli Ie

Luni seară, Whats Up a fost din nou protagonistul unui scandal ce a necesitat intervenția Poliției, iubita acestuia, Alice Badea, sunând la 112 pentru a semnala că a fost agresată fizic de către artist.

Ulterior, Whats Up a ajuns la Poliție, însă nu s-a ales cu dosar penal din cauza iubitei sale, ci pentru că a agresat polițiștii care au încercat să-l încătușeze, deoarece devenise recalcitrant.

Astfel că, Whats Up a reușit să intre în conflict și cu oamenii legii, aceasta fiind explicația vânătăilor de pe fața artistului.

Whats Up a devenit agresiv cu polițiștii

După ce au ajuns la fața locului și au încercat să-l rețină pe agresor, oamenii legii au fost nevoiți să-l încătușeze, deoarece artistul nu doar că i-a amenințat, ci l-a și mușcat pe unul dintre ei.

„Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!”, a strigat Whats Up, conform SpyNews.

În urma acestui comportament deviant, Whats Up s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj şi condus la Secţia 17 cu cătuşele la mâini.

Citeste si :  Prima reactie a Siminei, fosta sotie a lui What's Up, dupa ce acesta a fost arestat

Conform cancan.ro, artistul ar fi fost „călcat în picioare” de către polițiști, care au fost nevoiți să folosească forța pentru a-l calma pe Whats Up.

„L-au călcat în picioare după ce i-au pus cătușele. S-au suit cu picioarele pe el.

Din această cauză Marius a reacționat și l-a mușcat de picior pe unul dintre polițiști. Cred că și el a fost provocat de oamenii legii!”,  au dezvăluit sursele pentru publicația menționată.

Loading...