Un motociclist în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața, duminică după-amiază, la ieșirea din Remetea Mare spre Timișoara, după ce s-a lovit de o mașină a cărei șoferiță a schimbat direcția de mers fără să se asigure.

Polițiștii spun că evenimentul s-a produs din cauza unei șoferițe în vârstă de 30 de ani. Aceasta circula dinspre Lugoj spre Timișoara, iar la ieșire din Remetea Mare a vrut să vireze la stânga. Nu s-a asigurat, însă, și nu a observat motociclistul care circula pe același sens de mers și se afla angajat în depășirea ei.

Potrivit aradon.ro, impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a fost proiectat de pe motocicletă. De asemenea, acesta a fost rănit grav și, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, din păcate a decedat la spital.

În urma evenimentului, oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si :  Minte Brigitte Pastramă în ceea ce priveşte averea moştenită de la soţul decedat? Bruneta spune că are un club şi un restaurant în Timişoara, dar acestea au fost vândute acum câţiva ani! | DEZVĂLUIRI
Loading...