Media 148585913807300800

Imaginati-va ca nu puteti sa mancati nimic niciodata, deoarece mancarea normala ar fi tratata de corpul vostru ca o toxina ce v-ar putea omori!

Cu aceasta situatie se confrunta tanara din imaginea alaturata! pe numele ei Charmain Walker-Caunt, fata sufera de o boala extrem de rara din cauza careia sistemul ei digestiv este practic paralizat.

Din cauza gastroparezei ea nu isi poate controla stomacul, astfel ca ea este nevoita sa stea cu un tub care ii iese prin nas si ajunge pana in intenstinele ei.

Astfel, Charmain se poate hrani doar prin acel tub, introducand prin el o pasta care ii tine loc de mancare. Fata a fost luata peste picior de fiecare data din cauza acelui tub. Insa dupa ce ii aud povestea, multi dintre cei care o iau peste picior isi cer scuze si chiar incep sa planga.

Boala are si un impact financiar major: tanara cheltuieste intre 500 si 600 de dolari o data la doua saptamani pentru a-si achizitiona acea pasta, la care se adauga 50 de dolari saptamanal pentru pastile care sa ii inhibe senzatia constanta de voma.

Loading...