„Multi spun ca e fiul meu, dar avem o viata erotica incredibila!” Femeia asta a trecut de mult de prima tinerete, dar si-a gasit un iubit mai tanar cu 30 de ani. Cum arata cei doi

0
1997
Media 148612835227567000

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui site matrimonial si au devenit de nedespartit de atunci.

Jill Carpenter are 50 de ani iar iubitul ei,  Eric Langley, are doar 20. Femeia spune ca a fost atrasa de maturitatea baiatului.”E foarte romantiv, inteligent si afectuos. Ii place sa ma sarute, sa ma tina in brate, e incredibil.In plus, avem o viata sexuala grozava. Cred ca suntem hipersexuali!”, a marturisit ea.

„Oamenii se opresc si se holbeaza la noi cand ne tinem de mana sau ne sarutam, dar nu ne pasa, traim clipa. Am pierdut cativa prieteni pentru ca nu ma intelegeau si nici parintii mei nu inteleg de ce nu gasesc pe cineva de varsta mea”, a spus Eric, care este inca student. Ambii sai parinti sunt mai tineri decat iubita sa.

Din cauza diferentei de varsta de 30 de ani, cei doi sunt constienti ca vor petrece impreuna mai putin timp decat alte cupluri, asa ca sunt hotarati sa isi traiasca la intensitate maxima viata de cuplu.