Nelson Mondialu a plans ca un copil: „Sa stiti ca daca mor de frica… v-a iubit tata pe toti”

0
333
Nelson Cover

Nelson Mondialu s-a dus sa-si scoata dintii, insa a plans ca un copil de frica ce i-a fost. Iata cum a decurs operatiunea

Nelson Mondialu a luat o hotarare majora: isi pune dinti! Tatal lui Livian de la Puterea dragostei a trecut prin niste stari de frica inimaginabile. Cine ar fi crezut ca tocmai tata Nelson o sa planga in hohote… de frica? Dar iata ca si cei mai puternici au slabiciuni, iar frica ii poate domina chiar si pe cei mai curajosi si trecuti prin viata barbati.

5 dinti si-a scos Nelson Mondialu

Cand a plecat din casa, Liana, sotia lui l-a imbratisat, iar Nelson Mondialu a izbucnit in lacrimi ca un copil. Cu frica in san, tatal lui Livian a iesit plangand din scara blocului, spre mirarea vecinilor. Insa Nelson nu a stat pe ganduri si s-a dus tinta la taxiul care il astepta sa-l duca la cabinetul stomatologului.”Fratilor, ma pis pe mine de frica! Sa stiti ca daca mor de frica…, sa stiti ca tata v-a iubit pe toti! Nu mai am curaj si putere in mine!”, a spus Nelson Mondialu, in timp ce lacrimile ii curgeau siroaie pe obraji.

Eu am crezut ca o sa traiesc pana implinesc 99 si plus, dar uitati ca frica ma darama. Nu apuc eu sa fac craciunul cu doi dinti in gura. Nu apuc eu sa mananc o sarma. O sa-mi cumpere Liana sticluta cu bibiron.„, a mai spus Nelson Mondialu, incercand sa haca haz de necaz.

In curand, Nelson Mondialu va avea o dantura noua si isi va pune implanturi. Insa motivul pentru care a amanat atat de mult acest moment a fost frica.

La cabinetul doctorului a fost momentul cel mai greu pentru tatal lui Livian de la Puterea dragostei. Vazandu-se in fata medicului, in cabinet si fara nicio alta cale de scapare, Nelson a simtit ca lesina de frica si a oprit camera telefonului cu care se filma.

„Anestezia a durat cel mai mult! De durere, nu m-a durut. Nu mai pot vorbi acum fara dintii din fata. Nu m-a durut deloc! A fost frica mare!”, a spus Nelson Mondialu, cu un zambet vag in coltul gurii.