Nelson Mondialu se pare că îl vrea despărțit pe Livian de Bianca. După ce a atacat-o pe Bianca și înainte, mesajul de această dată este și mai dur.

„Ați văzut cum îl comandă Bianca pe Lobo? La mine s-a oprit ceasul la ora 6. I-a zis că chelește. Liana e cu mine de 25 de ani și n-a zis de mine că m-am îngrășat, am chelit.

Lăsați, că rezolv eu situația, nu vă îngrijiți, stați liniștiți. Dacă n-oi fi eu capabil… am rezolvat eu situații mult mai grele. Liano, ai auzit că a zis (n.r.- Bianca) că a albit Lobo?

Dacă au refuzat-o toți și-a luat-o Lobo, s-o poarte în spate, s-o ducă”, a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

Nelson Mondialu, luat în vizor de fanii Biancăi

Fanii Biancăi l-au criticat pe Nelson Mondialu după mesajul precedent la adresa Biancăi. Și de data aceasta Nelson a primit reacții dure de la fanii Biancăi.

„Ai vorbit-o urât pe Bianca, în schimb pe Andra ai admirat-o, ce tată ești?”, i-a transmis o femeie lui Nelson. „Ce te interesează pe tine? Eu vorbesc ce vreau, fac ce vreau”, a răspuns Nelson.

Citeste si :  Bianca de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare cu protagonista serialului turcesc "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata imaginile in care cele doua au trasaturi comune!

„Cea mai faină de acolo e Andra”

Nelson a mai spus ceva care o va deranja mai mult ca sigur pe Bianca, „nora” lui. El a transmis, cât se poate de clar, că cea mai frumoasă concurentă de acolo e Andra.

„Cea mai faină de-acolo e Andra, puteți voi să ziceți ce vreți”, a spus Nelson.

Se pare că în ultima vreme pe Nelson îl deranjează tot mai multe lucruri la Bianca, de data aceasta fiind vorba de faptul că ea i-a spus lui Livian că albește. „Măi, oameni, până în 2003 fiți atenți, n-am avut fire de păr alb în cap sau în barbă. În 2003 am suferit o traumă că m-au încadrat ordinarii de la 15 la 25 de ani. N-am făcut nimic, n-am omorât pe nimeni. Nu trafic, consum și au vrut să mă bage la trafic internațional. Nu m-au lăsat o lună să vorbesc cu familia, de Crăciun, nimic. Când am ieșit de la pușcărie am avut păr alb”, a spus Nelson.

Citeste si :  Declarații șocante despre Bianca! Ce spune tata Nelson de iubita fiului său! E HALUCINANT!
Loading...