Nelson Mondialu’ s-a despartit de sotie si a plecat de acasa! Interlopul e in lacrimi VIDEO

0
1756
Nelson Mondialu S A Despartit De Sotie 3

Momente grele pentru Nelson Mondialu’, celebrul interlop care s-a despartit de sotie si a plecat de acasa!

Interlopul trece printr-o perioada grea de cateva zile de cand a decis sa puna punct casniciei cu Liana, sau “Oconasa” cum o alinta el. Nelson Mondialu’ s-a despartit de sotie si, mai mult, a plecat deja de acasa! Si-a luat cu el veverita si computerul si s-a mutat la hotel!

Barbatul a facut cateva filmulete, asa cum obisnuieste, cu viata lui de zi cu zi si le-a postat pe canalul lui de youtube. Recent, el a anuntat ca se desparte de “Oconasa” si a publicat un video cu o “cearta” intre ei, chiar inainte de a parasi domiciliul conjugal.

“Mai are rost sa stam impreuna? Intre noi nu mai exista nimic. Trup (se refera la relatii intime – n.r.) nu-mi dai, ce viata e asta? Mi-ati facut manevra, mi-ati schimbat hainele, lucrurile, ca sa pierd controlul, sa ma duceti in eroare (se refera la sotie si la fiul lui – n.r.). Intre noi exista doar mancarea pe care mi-o faci. Dar ma duc la fast-food, nu-i problema. Stau de 2 saptamani si ma gandesc daca sa-mi iau hainele si veverita si sa plec. Eu nu vreau sa-mi pierd familia. Ati urmarit sa ma bagati in pamant mai repede. Mi-ati pus mancaruri… ca sa ma imbolnavesc, sa ma bagati in spital. 2 ani ati stat pe mine cu mancaruri grase sa ma imbolnaviti. Imi iau veverita si calculatorul si plec”, spune Nelson Mondialu’ care s-a despartit de sotie si a plecat de acasa.

“Nu esti obligat sa stai. Spune ca nu mai vrei si gata. Tu cand te saturi… iti gasesti motive ca aia nu e bine, ca aia nu facem. Daca nu mai merge nu-ti pierde timpul degeaba cu mine. Ti-am pus mancare de dieta si mi-ai aruncat-o. Ai zis ca nu vrei”, i-a raspuns “Oconasa”.

La doar cateva ore distanta, Nelson a revenit pe canalul lui de youtube unde are mii de urmaritori si fani si i-a anuntat, cu lacrimi in ochi, ca incepe o noua viata. Nelson Mondialu’ s-a despartit de sotie si a plecat de acasa cu veverita si calculatorul.

“Mai oameni, dupa cum v-am zis, s-a terminat tot. V-am spus ca nu mai pot sa stau cu femeia asta, m-am mutat, vreau sa-mi refac viata. Primul pas… pana imi gasesc una ca sa stau cu ea… m-am mutat, sunt la Felix, la hotel. Mi-am luat veverita si calculatorul. Vreau sa-mi gasesc o bihoreanca. Veverita e foarte agitata ca… o iubea si ea pe Liana”, a spus Nelson in video pe care l-a facut chiar in camera de hotel.

Nelson Mondialu’ s-a despartit de sotie si a plecat de acasa, desi ii leaga o relatie de peste 25 de ani. Intre Nelson si Liana e o diferenta de 15 ani. S-au cunoscut cand el avea 30, iar ea 15.