Nelson Mondialu S A Despartit De Sotie 3

Momente grele pentru Nelson Mondialu’, celebrul interlop care s-a despartit de sotie si a plecat de acasa!

Interlopul trece printr-o perioada grea de cateva zile de cand a decis sa puna punct casniciei cu Liana, sau “Oconasa” cum o alinta el. Nelson Mondialu’ s-a despartit de sotie si, mai mult, a plecat deja de acasa! Si-a luat cu el veverita si computerul si s-a mutat la hotel!

Barbatul a facut cateva filmulete, asa cum obisnuieste, cu viata lui de zi cu zi si le-a postat pe canalul lui de youtube. Recent, el a anuntat ca se desparte de “Oconasa” si a publicat un video cu o “cearta” intre ei, chiar inainte de a parasi domiciliul conjugal.

“Mai are rost sa stam impreuna? Intre noi nu mai exista nimic. Trup (se refera la relatii intime – n.r.) nu-mi dai, ce viata e asta? Mi-ati facut manevra, mi-ati schimbat hainele, lucrurile, ca sa pierd controlul, sa ma duceti in eroare (se refera la sotie si la fiul lui – n.r.). Intre noi exista doar mancarea pe care mi-o faci. Dar ma duc la fast-food, nu-i problema. Stau de 2 saptamani si ma gandesc daca sa-mi iau hainele si veverita si sa plec. Eu nu vreau sa-mi pierd familia. Ati urmarit sa ma bagati in pamant mai repede. Mi-ati pus mancaruri… ca sa ma imbolnavesc, sa ma bagati in spital. 2 ani ati stat pe mine cu mancaruri grase sa ma imbolnaviti. Imi iau veverita si calculatorul si plec”, spune Nelson Mondialu’ care s-a despartit de sotie si a plecat de acasa.

Citeste si :  HOROSCOP 2020. Trei zodii se despart anul viitor. Vor fi râuri de lacrimi

“Nu esti obligat sa stai. Spune ca nu mai vrei si gata. Tu cand te saturi… iti gasesti motive ca aia nu e bine, ca aia nu facem. Daca nu mai merge nu-ti pierde timpul degeaba cu mine. Ti-am pus mancare de dieta si mi-ai aruncat-o. Ai zis ca nu vrei”, i-a raspuns “Oconasa”.

La doar cateva ore distanta, Nelson a revenit pe canalul lui de youtube unde are mii de urmaritori si fani si i-a anuntat, cu lacrimi in ochi, ca incepe o noua viata. Nelson Mondialu’ s-a despartit de sotie si a plecat de acasa cu veverita si calculatorul.

“Mai oameni, dupa cum v-am zis, s-a terminat tot. V-am spus ca nu mai pot sa stau cu femeia asta, m-am mutat, vreau sa-mi refac viata. Primul pas… pana imi gasesc una ca sa stau cu ea… m-am mutat, sunt la Felix, la hotel. Mi-am luat veverita si calculatorul. Vreau sa-mi gasesc o bihoreanca. Veverita e foarte agitata ca… o iubea si ea pe Liana”, a spus Nelson in video pe care l-a facut chiar in camera de hotel.

Nelson Mondialu’ s-a despartit de sotie si a plecat de acasa, desi ii leaga o relatie de peste 25 de ani. Intre Nelson si Liana e o diferenta de 15 ani. S-au cunoscut cand el avea 30, iar ea 15.

Citeste si :  Colin Firth s-a despărţit de soţia sa după 22 de ani de căsnicie. Anunțul făcut de unul dintre cei mai iubiți actori britanici
Loading...