Nicolae Guta, disperat! Isi mai doreste copii, dar nu i se indeplineste dorinta

0
1047
Nicolae Guta1

Nicolae Guta este, probabil, cel mai prolific manelist de la noi atunci cand vine vorba de copii, numarul lor fiind, deja, suficient de mare incat sa isi faca o echipa de fotbal. Doar ca, de fapt, el isi mai doreste, dar… nu mai poate.

Casatorit cu blondina Cristina, Nicolae Guta este disperat de luni bune. Iar asta pentru ca, oricat ar incerca, nu reuseste sa o lase insarcinata pe frumoasa lui sotie.

“Nicolae Guta a ajuns la capatul rabdarii. Isi doreste enorm sa mai faca un copil, dar, dupa ce Cristina a ramas o data insarcinata, dar a pierdut, nu mai ramane. Orice ar face, nu reuseste, a intrat si in depresie din cauza asta. Crede ca el este de vina, nu intelege ce se intampla”, a spus un prieten apropiat de-al celebrului manelist.

Evident, din cauza acestor probleme, Nicolae Guta este din ce in ce mai tensionat, iar relatia lui cu blondina Cristina are de suferit. De altfel, ei au fost si la medic petru ca sotia manelistului sa fie consutata si nu a fost descoperit niciun fel de problema in cazul ei, lucru care l-a facut pe artist sa se indoiasca si mai mult de el.

Citeste si :  Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit parinti! Iata prima imagine cu fetita lor si ce nume frumos au ales cei doi fericiti parinti!

“I s-a spus ca ar fi o varianta sa fie inseminata artificial, dar el nu vrea sa auda de asa ceva. Vrea sa faca, traditional, cel de-al 12-lea copil, mai ales ca, la impacarea cu nevasta lui, asta le-a fost si intelegerea. Adica, ea s-a angajat sa devina mama pentru copilul lui Guta, iar el si-a asumat ca e cuminte. Iar daca ea nu ramane, el nu cred ca o sa poata sa se abtina, sa fie cuminte, asa cum a promis”, a mai spus sursa citata.

Nicolae Guta si Cristina au fost la un pas de divort

Nicolae Guta si Cristina au decis sa isi mai dea o sansa. Motivele sunt insa cat se poate de interesante. Mai exact, cum divortul s-ar fi prelungit mult prea mult si ar fi fost complicat sa cada la intelegere cu Nicolae Guta pentru a obtine averea pe care si-o dorea, Cristina a gasit varianta mai simpla: sa se intoarca in bratele celebrului manelist. De altfel, in ultimii ani, intre Cristina si Nicolae Guta au tot existat probleme, manelistul parasind-o de cateva ori pe blondina, suparat din diverse motive. Cu toate acestea, de fiecare data s-a intors la ea, aproape in genunchi, si de fiecare data i-a cerut acelasi lucru: un copil, platind si un pret pe masura, Cristina avand pretentii din ce in ce mai mari din punct de vedere financiar.

Citeste si :  Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit parinti! Iata prima imagine cu fetita lor si ce nume frumos au ales cei doi fericiti parinti!