“Nimeni nu e o mamă perfectă!” Pentru Sore, viața de familie este prioritară, dar nu-și neglijează nici cariera

0
476
7207659933724856761251461389567085855637504n

De când a devenit mămică, Sore a încercat să-și gestioneze timpul astfel încât să se poată ocupa pe cât de mult posibil de fiica ei, Erin, fără însă să-și neglijeze cariera. În mare parte îi iese, însă sunt dăți când este depășită de situație.

Pentru a putea avea în continuare o carieră artistică de succes, Sore este nevoită să facă și unele compromisuri, de cele mai multe ori legate de rolul de mamă. Chiar dacă se simte vinovată pentru că nu petrece cât timp și-ar dori cu fiica ei, se alină cu gândul că Erin este în compania tatălui și nu-i simte lipsa.

“Din cauza mea sunt weekenduri când adoarme doar cu tati pentru că meseria impune să lucrez și după ora 19:00, când tati se întoarce acasă. Ei nu-i pare rău că doarme cu tati, dar mă simt eu vinovată că nu sunt 3 nopți la rând să nu o adorm. Sunt momente în care trebuie să recunoaștem că nimeni nu e o mamă perfectă și nu e nimic rușinos în asta”, ne-a mărturisit Sore. Artista a completat că este conștientă că nu este un capăt de țară, mai ales că la rândul ei și ea era lăsată de părinți în grija altor persoane. “Cred că și părinții noștri au făcut altele mult mai rele. Ne-au mai lăsat și singuri sau ne-au mai lăsat pe la bunici câțiva ani, cum e cazul meu”. Pentru a nu avea nici un moment de remușcare, Sore încearcă să recupereze toate clipele în care nu i-a fost alături micuței.

“Eu consider că stau cu fiica mea suficient de mult timp, că nu există foarte mult, cât să nu mă simt vinovată și îmi împart timpul și programul în așa fel încât să ea să fie prioritară și cu toate astea să-mi pot face cariera așa cum îmi doresc”, ne-a mai spus cântăreața.