Noi imagini cu burtica de gravidă după ce Cătălin Măruță a anunțat că Andra este însărcinată!

0
1559
Noi Imagini Cu Burtica De Gravid Dup Ce C T Lin M Ru A Anun At C Andra Este Ns Rcinat

Pe Instagram Andra a publicat mai multe fotografii cu burtica. Prezentatorul Cătălin Măruță a anunțat că una dintre colegele lui este însărcinată.

În urmă cu două luni Cătălin Măruță a scris pe o rețea de socializare că Andra este însărcinată! Prezentatorul nu vorbea, însă, despre soția lui, ci despre colega lui de emisiune, Andra Matei. El a și publicat o fotografie în care apărea alături de tânăra viitoare mămică.

„Colega mea Andra va fi mereu un copil. Un Kinder cum le spun nemții copiilor. De data aceasta, Andra este un Kinder cu cea mai frumoasă surpriză 😘”, a scris Cătălin Măruță pe pagina lui de pe o rețea de socializare.

Frumoasa brunetă profită din plin de perioada aceasta și merge îmn vacanțe alături de partenerul ei. Deși nu este persoană publică, ea adună sute de like-uri din partea celor care o urmăresc.

Andra, soția lui Cătălin Măruță, nu este însărcinată

Deși s-a speculat în presă cu frumoasa cântăreață Andra așteaptă un copil, vestea a fost infirmată chhiar de către ea.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a declarat Andra în cadrul unui interviu.