Img 1 1

Sume de bani se arată la orizont pentru cele considerate a fi printre cele mai norocoase zodii din horoscop, în perioada următoare.

Finalul primăverii, dar și începutul de vară se anunță incendiare pentru patru dintre nativi.

Locul IV: GEMENI

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor primi niște datorii mai vechi de care este posibil să fi uitat până acum. Totodată, un proiect pe care l-au început de ceva timp la locul de muncă va da în sfârșit rezultate.

Munca și străduința gemenilor va fi răsplătită pe măsură. În momentul în care acești nativi se vor vedea cu banii în mână, își vor dori să investească în casă și vor cumpăra aparatură nouă electrocasnică sau chiar vor redecora.

Locul III: VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu vor primi bani de la șefi, însă, la fel ca gemenii, vor face rost de bani de la prieteni sau de la rude care au datorii la ei. Se pare că a meritat să fie generoși la momentul respectiv pentru că vor începe luna noiembrie cu bună dispoziție.
Este posibil și să aibă în cont o sumă mare de bani la care nu a mai umblat de mult timp și în această lună își vor aminti de ei. Totuși, ar trebui să fie cumpătați pentru că s-ar putea ca la sfârșitul verii să rămână fără toți banii.

Citeste si :  Horoscop NOROC 2020. Trei zodii sunt favorizate de astre si se bucura de noroc cu carul in noul an

Locul II: FECIOARĂ

Fecioarele sunt persoane ambițioase și muncitoare, iar munca lor este răsplătită în sfârșit pe măsură. Li se potrivește perfect zicala: „După muncă și răsplată!”

Deși nu le va lipsi nimic și vor avea atâția bani încât să le dea și prietenilor care au nevoie de ajutor, acești nativi nu-i vor risipi și vor munci la fel de mult pentru a nu risca să rămână fără.

Locul I: BERBEC

Acești nativi au depus mari eforturi în lunile trecute și au muncit din greu. Se tot întrebau dacă munca lor va da roade la un moment dat și iată că eforturile lor vor fi răsplătite pe măsură și chiar în plus.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au agonisit acești bani prin muncă cinstită și ar trebui să încerce să nu se arunce cu capul înainte. Ar trebui să aibă mare grijă cum cheltuie pentru că s-ar putea să le pară rău că au luat decizii pripite.

Citeste si :  Horoscop zilnic 6 decembrie 2019. O Zodie este lovită de astre!
Loading...