Nu se mai poate face nimic pentru Mihai Constatinescu

Mihai Constantinescu este in stare foarte grava la spital si este tinut in viata de aparate.

Mihai Constantinescu este inca in stare critica. Interpretul de muzica usoara Mihai Constantinescu este in continuare in stare extrem de grava la spital, au declarat surse medicale, spunand ca artistul nu a suferit alte stopuri cardio-respiratorii.

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, ca starea de sanatate a interpretului de muzică usoara Mihai Constantinescu este stationara, dar foarte grava.

Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti luni, in urma unui stop cardio-respirator. Ulterior, artistul ar mai fi suferit inca doua stopuri. 

In acest moment, Mihai Constantinescu este tinut in viata de aparate, de cateva zile. Medicii i-au sfatuit familia sa il deconecteze, dar decizia este doar a lor. Artistul se afla in moarte cerebrala.

„Nu e la prima problema de genul asta. Dormea langa sotie si sotia si-a dat seama ca nu mai respira. Mi s-a spus ca a durat 10 minute pana l-au resuscitat. Daca sunt mai mult de trei-patru minute, cred ca iti pierzi memoria si e greu sa iti mai recapeti cunostinta”, a spus Adrian Daminescu muzicianul.

Loading...