O Avocata Din Australia A Fost Violata De Un Tanar Musulman Pe Care L A Cunoscut Pe Facebook 620x449

Lara Hall, o avocată din Australia, s-a dus în Pakistan, după ce a fost vrăjită de un tânăr musulman care i-a promis că se vor căsători și vor duce o viață lipsită de griji într-o vilă luxoasă. Tânăra de 30 de ani a fost, însă, violată zi de zi, bătută și înfometată.

Femeia din Australia s-a dus în orașul Lahore din Pakistan, convinsă că va trăi alături „bărbatul visurilor ei”. Odată ce a ajuns acolo, a văzut că Sajjad, tânărul care o cucerise pe Facebook, locuia de fapt într-o casă murdară și nu în vila cu arhitectură spaniolă pe care ea o văzuse în poze.

Din acel moment viața ei s-a transformat într-o coșmar pentru că Sajjad a ținut-o prizonieră, relatează Daily Mail Australia.

Tânăra cu 30 de ani a fost bătută cu sălbăticie și înfometată mai multe zile. De asemenea, Lara a fost forțată să stea cu picioarele desfăcute pentru „a-și aerisi” vaginul și a fost lovită cu capul de cada băii, notează sursa citată.

„Sajjad m-a violat, iar fratele său a încercat să mă abuzeze sexual în repetate rânduri. Eram o femeie întreținută. Mi-a fost interzis să folosesc produse de igienă și a trebuit să sângerez. Am fost înfometată multă vreme, la un moment dat neprimind mâncare aproape 14 ore”, a mărturisit tânăra din Australia.

Sajjad a vrut să o forțeze să se căsătorească cu el și să se convertească la islamism, însă Lara (foto) a refuzat.

Într-o încercare disperată de a evada, tânăra a luat legătura cu reprezentanții Consulatului Australiei în Pakistan, însă aceștia i-au recomandat să meargă la Poliție.

Lara se temut să ceară ajutorul autorităților deoarece visa ei de ședere în Pakistan expirase. În schimb, i-a scris mesaje lui Kaiser Rafiq, directorul unui club pentru diplomați și militari. Cu ajutorul bărbatului, a mers la Poliție unde a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit.

Tânăra a apelat apoi la o prietenă pe care o cunoscut-o pe Internet și a zburat la Islamabad pentru a discuta cu oficiali din Ministerul de Interne din Pakistan.

Australianca a aflat că riscă să ajungă la închisoare pentru că a stat în Pakistan mai mult decât 30 de zile, cât îi permitea viza, însă a scăpat doar cu o amendă după ce i s-a spus să plece din țară.

Coșmarul Laurei a început în 2013, după ce s-a împrietenit într-un tren cu Rhianna, o femeie din Pakistan. Cele două au devenit cu timpul bune prietene. Laura a învățat-o limba engleză, iar Rhianna a primit-o în familia ei.

Lara, care suferă de o tulburare obsesiv compulsivă, a devenit apropiată de părinții lui Rhianna. Rudele tinerei din Pakistan i-au făcut cunoștință cu Sajjad, pe care l-au prezentat ca fiind avocat.

Lara și Sajjad s-au împrietenit pe Facebook și au discutat mai mulți ani. Sajjad i-a spus tinerei din Australia că i-ar putea oferi o „viață minunată și fericită” dacă vor fi împreună. De altfel, Lara a recunoscut că a fost „sedusă” de promisiunile bărbatului din Pakistan.

„A spus că are cinci case, mi-a arătat un contract de cumpărare pentru o vilă cu arhitectură spaniolă în care a spus că vom locui împreună și pe care o putem decora cum vreau. Chiar mi-a trimis poze cu casa. Am fost sedusă de promisiunea unei vieți minunate alături de el”, a mărturisit Lara.

Pentru a fi cât mai convingător, Sajjad a luat legătură cu sora geamănă a Larei, Amy, care a fost încântată de relația celor doi. După ce au păstrat legătura din Internet mai mulți ani, Sajjad a invitat-o pe Lara la nunta fratelui său, în Pakistan.

În urma experienței traumatizante, Lara a inițiat o petiție pentru a veni în sprijinul victimelor care nu au fost sprijinite de Guvernul australian.

Loading...