Ancapop1

Anca Pop, o cantareata care adora controversa, a ajuns din nou in atentia publicului. De data aceasta, nu de pe scena, ci…din cada.

Anca Pop le-a tinut femeilor lectii despre cum sa te epilezi inghinal corect si nici de aici nu a lipsit controversa.

Incepand de la „modelul” ales, si pana la teoria conform careia firele de par ne ajuta sa comunicam cu alte fiinte de pe alte planete, Anca Pop a reusit sa devina virala.

“Vreau să vă vorbesc puţin despre părul inghinal şi care este cea mai bună metodă de a-l da la o parte, pentru ”bikini wear”. Eu, de exemplu, îmi las un triunghi, pe care nu pot să vi-l arăt. Mi-am făcut chiar şi un mini tatuaj, eventual o să vi-l arăt pe Youtube.

Aveti surplus in zona Xxx? Iata cea mai delicata metoda de a da jos perisorii nedoriti ❤️https://www.youtube.com/channel/UCzWXANhAy3coBUpkNvv4cXQ (Subscribe canal)#educational #par #vaginal #lama #gillette #piscina #comunicare #elementali #planete #univers #antene

Publicată de Anca Pop pe Joi, 19 aprilie 2018

Nu recomand să vă daţi cu ceară, deoarece poate afecta rădăcina firului de păr şi sunt foate multe presupuneri că firele nostre de păr sunt ca nişte antene care ajută omul să comunice cu elementalii, fiinţe de alte dimensiuni, planete. Nu se ştie când şi cum ne va servi, ne va fi de mare folos să-ţi laşi părul să crească peste tot pentru această comunicare.

De aceea, cea mai sănătoasă este totuşi lama clasică, lama de bărbat şi săpun lichid organic. Arată foarte, foarte frumos. Sper să vă fie de folos şi revin şi cu alte video-uri educaţionale”, a spus ea intr-o filmare postata pe pagina ei.

Loading...