O coafeza a luat o clienta la coafor, dar a ramas socata de ceea ce a urmat: „M-a rugat sa o tund, dar cand i-am pus mana in par m-a izbit un miros greu! Cand m-am uitat sa vad ce miroase, m-a luat cu lesin!” E incredibil ce avea femeia in cap

0
2328
Media 147859317309665000

Probabil nu multa lume se gandeste la faptul ca frizerii au parte de numeroase experiente neplacute, unele dintre ele chiar dezgustatoare.

Este si cazul unei femei cu 20 de ani de experienta, care a trecut printr-un adevarat chin atunci cand a incercat sa se ocupe de o clienta. Ea spune ca aceasta avea parul lung, pana la jumatatea spatelui, si durea sa il scurteze.

Ce a urmat intrece orice imaginatie! „Mai intai i-am spalat parul cu mult sampon, asa cum fac de obicei. Ulterior m-am apucat sa i-l scurtez folosind foarfecele. Insa in timp ce treceam cu mana prin el, m-a izbit un miros greu. De asemenea simteam cu buricele degetelor cum scalpul ei este uscat si parea ca are fel de fel de denivelari. Cand m-am uitat mai cu atentie, am avut un soc: Parul ei era plin, plin de oua de paduchi, erau cuiburi intregi. Nu m-am mai putut abtine si i-am spus sa iasa afara din salon si sa mearga la deparazitare; era ingrozitor”, a marturisit coafeza.