O femeie a descoperit că iubitul ei și un alt prieten au violat-o în timp ce dormea. Cum a aflat adevărul șocant

0
1507
Violata

O tânără a aflat accidental că a fost abuzată sexual chiar de către iubitul ei și un prieten al bărbatului, în timp ce aceasta dormea, după ce a găsit un filmuleț pe telefonul partenerului ei. Bărbatul înregistrase abuzul.

Femeia a avut un șoc atunci când s-a recunoscut în înregistrarea găsită pe telefonul iubitului ei. În filmare, ea apărea dezbrăcată și întinsă în pat, în timp cei doi bărbați o abuzau. A reușit să-i identifice pe cei doi agresori recunoscându-le tatuajele pe care le aveau. Șocant este și faptul că, în înregistrare, iubitul tinerei este auzind spunând „Ai idee de câte ori am făcut asta?”, relatează The Sun.

Șocată de descoperirea făcută, femeia, care la momentul abuzului avea 24 de ani, și-a trimis înregistrarea pe telefonul ei, apoi a anunțat imediat familia, pentru a veni să o ia cât mai repede din locuința iubitului ei.

Ulterior, tânăra și-a adus aminte că, înainte cu trei săptămâni de agresiune, s-a trezit la fel, dezbrăcată și întinsă în pat, cu lenjeria intimă lângă ea. A fost furioasă în acel moment pe iubitul ei, temându-se că a fost văzută în acea ipostază de amicul bărbatului. Însă abia cum femeia și-a dat seama că este posibil să fi fost atunci victima abuzurilor celor doi.

Citeste si :  Klaus Iohannis tocmai a anunțat REGULI NOI pentru români

Tânăra i-a reclamat la poliție pe cei doi agresori. Iubitul ei a fost condamnat vineri la șapte ani și opt luni de închisoare, după ce a pledat vinovat pentru trei acuzații de viol și două pentru posesie de droguri. Prietenul acestuia a primit cinci ani și nouă luni de închisoare, după ce a pledat vinovat pentru două acuzații de viol.