O Femeie Din Marea Britanie Si A Inecat Fetita Si Apoi I A Dat Foc 1

Carly Ann Harris a suferit o tulburare mentală și a crezut că salvează lumea prin uciderea fiicei sale, se arată în sentința dată de jurații britanici care au judecat cazul femeii. Ei au găsit-o nevinovată pentru acuzația de omor, pe mama care și-a ucis fiica de patru ani și au decis închiderea acesteia într-un spital de boli mentale, scrie Sky News.

Carly Ann Harris, în vârstă de 38 de ani, nu a fost găsită vinovată de uciderea Ameliei Brooke Harris, fiica sa de patru ani pe care a înecat-o și apoi i-a dat foc în locuința lor din Țara Galilor.

Jurații au luat această decizie după ce au constatat că femeia suferă de o tulburare mentală gravă și credea că prin comiterea acestei crime va salva lumea.

„Verdictul special” a fost dat după ce psihiatrii din cadrul procuraturii și ai apărării au declarat că femeia suferă de schizofrenie paranoidă.

Amelia a fost găsită de fratele ei adolescent pe data de 8 iunie. Era înfășurată într-un cearșaf și așezată pe o masă în grădina familiei.

Înainte de a-i curma viața, femeia i-ar fi spus fetiței sale că „ne vom vedea în Rai’. Potrivit procurorilor, Carly Ann Harris și-ar fi premeditat fapta deoarece a pus trupul neînsuflețit al copilei pe o masă și apoi l-a incendiat. Criminaliștii britanici susțin că femeia ar fi vrut astfel să-i aducă o ofrandă lui Dumnezeu pentru a salva lumea.

Loading...