Sml 620x484

O femeie în vârstă de 79 de ani, Elena T., din Pitești, s-a spânzurat duminică de o țeavă de gaze din apartamentul ei din oraș.

Femeia își pierduse fiul în urmă cu câțiva ani, în urma unui accident rutier, iar acum ea n-a mai suportat, a notat ziarulargesul.ro.

Femeia a fost găsită decedată de fosta sa noră, cu care a păstrat legătura.
Potrivit anchetatorilor, femeia a fost sunată de fosta noră duminică seară, în jurul orei 20.00.

Fosta noră dorea să ştie dacă totul este în regulă. Luni dimineață, pe la ora 08.00, tânăra a sunat-o din nou pe fosta soacră, dar nu i-a răspuns nimeni. Crezând că poate o fi ieşit la cumpărături, nora a lăsat să mai treacă ceva timp.

Fosta noră a găsit-o

La ora 10.00 a sunat-o din nou, dar nici de data asta nimeni nu i-a răspuns la telefon.

Tânăra a venit la locuinţa fostei soacre. Împreună cu o vecină au descuiat uşa, iar când au intrat au avut parte de un coşmar: septuagenara atârna într-un ştreang legat de ţeava de gaze de pe holul apartamentului.

Citeste si :  Cornel Gales s-a sinucis sau nu? Dezvaluirea facuta de un bun prieten de-al lui: ce arata mesajele gasite in telefonul lui

Ele au sunat la 112 şi în scurt timp au apărut echipaje ale poliţiei şi ambulanţei, care au constatat că sinucigaşa era decedată de câteva ore.

Trupul fără viaţă, care nu prezenta urme de violenţă, a fost trimis la medicina legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

Loading...