O femeie s-a aruncat din tren cu tot cu copilul de doi ani. Ea a scăpat doar cu zgârieturi, dar copilul a suferit o fractură de craniu

0
1013
Roman

O femeie s-a aruncat din tren, miercuri după amiază, în gara din Roman. Tânăra în vârstă de 27 de ani a sărit, deși era cu copilul de doi ani în brațe.

Femeia fusese cu copilul la cerșit în Bacău și, în drum spre casă, a adormit în tren. S-a trezit după ce trenul se pusese în mișcare.

A decis să se arunce. Ea a scăpat doar cu câteva zgârieturi, dar copilul a suferit o fractură la nivelul craniului, fiind transferat de urgență Clinica de Neurochirurgie din Iași.

Are o fractură și la bazin

„Pacientul, în vârstă de 2 ani, prezenta vărsături și era somnolent, diagnosticat cu fractură de bază occipitală prin cădere din tren, a fost transportat inițial la CPU al Spitalului Municipal Roman și apoi transferat de un echipaj cu medic la Spitalul Clinic de Neurochirurgie «Nicolae Oblu» din Iași”, potrivit informațiilor oferite de asistenta șefă Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Neamț.

Înainte de a fi dus la Iași, băiețelul a fost stabilizat în CPU Roman, unde s-a stabilit că avea și o fractură de bazin și fine hemoragii intracraniene.