O femeie și-a omorât concubinul și i-a ascuns cadavrul pe balcon, cu cei patru copii ai săi în casă

0
618

Cadavrul unui bărbat de 85 de ani din Onești a fost găsit în balconul concubinei sale mai tinere cu aproape 40 de ani, scrie Ziarul de Bacău. Femeia l-a omorât și l-a ținut apoi timp de patru zile în locuință, deși în casă se aflau și cei patru copii ai săi.

Bărbatul nu mai fusese văzut de câteva zile, iar fosta soție și vecinii au alertat autoritățile, informează sursa citată. Pompierii i-au spart ușa locuinței, căutându-l, însă nu l-au găsit în casă. Continuând cercetările, anchetatorii au scos la iveală o crimă.

Bărbatul a fost ucis luni, după o ceartă violentă, de o vecină în vârstă de 49 de ani, cu care acesta, susțin sursele UNU pe Trotuș, ar fi avut o relație de concubinaj.

De altfel, cadavrul bărbatului a fost descoperit de polițiști în apartamentul femeii, pe balcon. Cei doi stăteau pe aceeași scară, ea la etajul 4, iar el la etajul 2.

Așa au înțeles vecinii de ce copiii stăteau mai mult pe afară

Surse din anchetă susțin că cei doi ar fi avut o ceartă, iar femeia l-a lovit cu pumnii pe bărbatul care putea foarte ușor să-i fie tată, apoi l-ar fi strâns de gât.

Și mai șocant este faptul că femeia a ținut cadavrul pe balcon, cu cei patru copii minori ai săi în casă.

Abia după ce au aflat despre crimă, oamenii din bloc au înțeles de ce cei patru copii ai femeii au stat mai multe pe afară, la joacă, în ultimele zile.

Femeia și-a recunoscut fapta, a fost reținută și urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Sursa foto: UNU pe Trotuș