O femeie si-a chemat copiii langa ea inainte sa moara si le-a spus ultima dorinta: „Dupa ce ma duc, mergeti in pivnita si cautati o lada alba”. Baietii i-au respectat cererea, dar cand au deschis-o au avut un soc! Uite ce era in interiorul ei

0
3047
Media 147971562835955700

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Statele Unite prin duritatea lui.

Totul a inceput in momentul in care Geraldine Kelley, o batrana in varsta de 80 de ani, a picat la pat. Dupa o saptamana de suferinta si de tratament intensiv, la care organismul nu raspundea, femeia a simtit ca sfarsitul ii este aproape.

Inainte de a-si da duhul, ea si-a chemat toti copiii si a tinut sa le transmita un mesaj important: le-a cerut ca, dupa ce moare, sa mearga in pivnita si sa caute o lada frigorifica alba, ascunsa dupa niste paturi.

Baietii i-au respectat dorinta, insa ceea ce a urmat este de neinchipuit. In interiorul lazii era cadavrul tatalui lor, care disparuse in urma cu 13 ani.

Alaturi era scris un biletel, in care femeia recunostea ca ea a fost cea care l-a ucis. Pana atunci ea isi mintise copiii, spunandu-le ca barbatul a murit in urma unui accident rutier.

Geraldine Kelley si-a motivat si fapta oribila pe care a facut-o: ani lungi si grei de violenta domestica, in care fusese batuta pana la desfigurare de propriul sot.