Groapa

O femeie din Brazilia a avut parte de un accident teribil. mașina în care se afla împreună cu fiica sa a căzut într-o groapă de pe șosea, după ce asfaltul s-a surpat, relatează vanguardia.com.mx.

Incidentul a avut loc pe strada Flores da Cunha, din orașul Rio Grande do Sul și a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

În înregistrarea video a fost surprins momentul în care pe stradă trece un camion încărcat cu materiale de construcții. Imediat după trecerea camionului, asfaltul se surpă.

Ulterior, o mașină în care se afla o femeie și fiica ei în vârstă de 12 ani au căzut cu automobilul în groapa formată în asfalt.

În urma accidentului, femeia pe nume Vanessa Cavagnolli, în vârstă de 34 de ani, reușește să iasă din mașină, fiind ajutată de un alt șofer. Și fiica sa, Andressa Carnesela, a fost salvată.

Cele două au fost transportate la spital. În urma accidentului, femeia a suferit o fractură la nas, în timp ce fata sa a avut răni ușoare.

„Am reușit să deschidem ușile și să ieșim. A venit un bărbat care a reușit să ne salveze”, a declarat fiica femeii, Andressa Carnesela, potrivit vanguardia.com.mx.

Loading...